روغن گروهی از مایعات است که با آب قاطی نمیشوند و به خاطر چگالی پایین خود در آب شناور هستند . اساسا ً، روغن به چربی اشاره دارد که معمولا ً در دمای اتاق ، به جز روغن گیاهی و روغن حیوانی ، مایع است . روغنها ، مانند چربیها ، شامل تری گلیسرید ،مونوگلیسرید و برخی diglycerides هستند . چون روغن شامل مقدار زیادی چربی اشباعنشده است ، در دمای اتاق مایع است . روغن نارگیل انواع مختلفی دارد . آنها میتوانند صنعتی باشند و یا برای اهداف آشپزی و آشپزی مورد استفاده قرار گیرند . در این بخش ، روغنهای نباتی که معمولا ً برای طبخ غذا استفاده میشوند را توضیح میدهیم .روغن های خوراکی گیاهی مایع هستندو خواص بسیار بالایی در سلامت بدن دارا میباشند.روغن استخراجشده از دانههای این گیاه گلدار حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ ، اولئیک اسید و لینولئیکاسید است که میتواند به مبارزه با چاقی ، مدیریت دیابت ، جلوگیری از علایم PMS ، تقویت ایمنی بدن کمک کند .روغن استخراجشده از دانههای این گیاه گلدار حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ ، اولئیک اسید و لینولئیکاسید است که میتواند به مبارزه با چاقی ، مدیریت دیابت ، جلوگیری از علایم PMS ، تقویت ایمنی بدن کمک کند .
طرح توجیهی تولید روغن های گیاهی
- دوشنبه ۵ اسفند ۹۸